Minust

Mina olen Janika. Minu tööstaaž kokana on 26 aastat. Olen omandanud Vanemkokk, tase 5, kutsestandardi restoranitöö suunal ning läbinud Toitlustuskorralduse Akadeemia.

Minu varasemateks tööülesanneteks on olnud menüüde koostamine, tootearendus, hinnakujundus, kalkulatsioonide koostamine. Oma töös olen tihedalt kokkupuutunud teenindusstandardite ja enesekontrolliplaanidega. Töökohustuste täitmisel on alati olnud eesmärgiks kliendi rahulolu tagamine läbi kvaliteetse ja maitsva toidu.

Aastate jooksul olen olnud Tallinna Lennujaamale hea partner cateringide korraldamisel, toitlustades lennuliinide inauguratsioone, väravate avamisi ja erinevaid koolitusi. Igale üritusele lähenen individuaalselt, dekoreerides ka lauad ja/või ruumid veidi erilisemalt. 

Minu tööstiili iseloomustab korrektsus, puhtus ja täpsus. Püüan alati oma tegemistes saavutada parima tulemuse ja viin alustatu lõpuni. 

Minu valmistatud toidu kvaliteedi ja selle serveerimise oskusega on kliendid alati rahul olnud.

Enda ettevõtte olen loonud oma kogemuste pagasi põhjal. See on minu seni kogutud teadmiste, oskuste ning kogemuste väljendusviis. Samas loob see ka võimaluse õppida palju olulist juurde.

Scroll to Top